Sitruunanmakuiset pekoni-kanafileet

Sitruunanmakuiset pekoni-kanafileet

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Valkosipulilta maistuva sitruunakana kuuluu italialaisen keittiön klassikoihin.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 sitruunoita
  • 2 dl oliiviöljyä
  • 10 broilerin rintafileetä
  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 10 viipaletta pekonia (n. 300 g)
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 6 puserrettua valkosipulinkynttä

Tee näin:

Tee näin:

3 päivää ennen tarjoilua: Lohko kaksi sitruunaa ja peitä lohkot oliiviöljyllä. Laita sitruuna-öljyseos jääkaappiin. Päivä ennen tarjoilua: Poista sitruunanpalaset öljystä. Paloittele broilerifileet 2-3 osaan ja ruskista ne voissa ja sitruunaöljyseoksessa. Tarjoilupäivänä: Leikkaa pekoniviipaleet kolmeen osaan ja kiinnitä pekoniviipaleet broileripalasiin cocktail-tikuilla. Lado lihapalat uunivuokaan ja paista uunin keskitasolla 175 °C:ssa noin 25 minuuttia. Kumoa broileripalaset sekoituskulhoon ja pyörittele persiljasilpussa, valkosipulimurskassa ja sitruunaöljyssä. Koristele kahden sitruunan lohkoilla.

Vinkki

Vinkki: Voit muunnella mausteöljyä lisäämällä erilaisia mausteita.