Sitruunanmakuiset pekoni-kanafileet

Sitruunanmakuiset pekoni-kanafileet

Valkosipulilta maistuva sitruunakana kuuluu italialaisen keittiön klassikoihin. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • 3 päivää ennen tarjoilua: Lohko kaksi sitruunaa ja peitä lohkot oliiviöljyllä. Laita sitruuna-öljyseos jääkaappiin. Päivä ennen tarjoilua: Poista sitruunanpalaset öljystä. Paloittele broilerifileet 2-3 osaan ja ruskista ne voissa ja sitruunaöljyseoksessa. Tarjoilupäivänä: Leikkaa pekoniviipaleet kolmeen osaan ja kiinnitä pekoniviipaleet broileripalasiin cocktail-tikuilla. Lado lihapalat uunivuokaan ja paista uunin keskitasolla 175 °C:ssa noin 25 minuuttia. Kumoa broileripalaset sekoituskulhoon ja pyörittele persiljasilpussa, valkosipulimurskassa ja sitruunaöljyssä. Koristele kahden sitruunan lohkoilla.
Valmis!
Vinkki

Vinkki: Voit muunnella mausteöljyä lisäämällä erilaisia mausteita.

Ainekset

Sitruunoita
4
Oliiviöljyä
2 dl
Broilerin rintafileetä
10
25 g
Pekonia (n. 300 g)
10 siivua
Nippu tuore lehtipersilja
1
Valkosipulinkynsiä puserrettu
6