Sitruunajäädykkeet

Sitruunajäädykkeet

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

20 minuuttia

Kesäjuhlien kuuman tunnelman viilentää kirpeän sitruunainen jogurttijäädyke, joka koristellaan hunajapaahdetuilla pähkinöillä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita sitruunajäädykkeiden valmistus vatkaamalla kermavaahto ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Nostele jogurtti vaahdon sekaan ilmavasti.
2. Lämmitä lemon curdia mikrossa noin 15 sekuntia jotta se pehmenee. Lusikoi noin kaksi ruokalusikallista jogurttivaahtoa annosastioihin. Levitä päälle varovasti 1 rkl lemon curdia ja loput jogurttivaahdosta. Laita sitruunajäädykkeet pakastimeen vähintään kahdeksi tunniksi.
3. Valmista sitten jäädykkeiden päälle tulevat hunajapähkinät. Lämmitä öljy paistinpannulla, lisää pähkinät pannulle ja paahda pannulla keskilämmöllä noin kaksi minuuttia sekoitellen kunnes pähkinät saavat hieman väriä. Lisää pannulle hunaja ja sekoita se tasaisesti pähkinöiden joukkoon kunnes hunaja on hieman imeytynyt pähkinöihin. Kaada pähkinät leivinpaperille jäähtymään.
4. Ota jäädykkeet pakkasesta noin 10-15 minuuttia ennen tarjoilua. Viimeistele sitruunajäädykkeet hunajapaahdettuilla pähkinöillä.

Lisää herkullisia ideoita