Sitruunainen trifle

Sitruunainen trifle

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Ihanan raikas sitruunainen trifle on helppo ja kaunis jälkiruoka. Tarjoile sitruunainen trifle valmiista annosmaljoista tai isommasta tarjoilukulhosta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 1 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 1½ dl lemon curdia
  • 4 palaa sokerikakkupohjaa
  • 1 rkl mehutiivistettä
  • 1 rasia ananaskirsikoita

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon jogurtti. Sekoita joukkoon sitruunavoi ja vatkaa seos tasaiseksi. Leikkaa sokerikakkupohjat paloiksi ja kostuta ne mehulla. Kerrosta kakkupaloja ja jogurtti-kerma-sitruunavoiseosta tarjoiluastioihin. Anna seistä jääkaapissa 15-20 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele annokset ananaskirsikoilla.

Lisää herkullisia ideoita