Sitruunainen trifle

Sitruunainen trifle

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Ihanan raikas sitruunainen trifle on helppo ja kaunis jälkiruoka. Tarjoile sitruunainen trifle valmiista annosmaljoista tai isommasta tarjoilukulhosta.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 1 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 1½ dl lemon curdia
  • 4 palaa sokerikakkupohjaa
  • 1 rkl mehutiivistettä
  • 1 rasia ananaskirsikoita

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon jogurtti. Sekoita joukkoon sitruunavoi ja vatkaa seos tasaiseksi. Leikkaa sokerikakkupohjat paloiksi ja kostuta ne mehulla. Kerrosta kakkupaloja ja jogurtti-kerma-sitruunavoiseosta tarjoiluastioihin. Anna seistä jääkaapissa 15-20 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele annokset ananaskirsikoilla.