Sitruunainen trifle

Sitruunainen trifle

Ihanan raikas sitruunainen trifle on helppo ja kaunis jälkiruoka. Tarjoile sitruunainen trifle valmiista annosmaljoista tai isommasta tarjoilukulhosta.

Tee näin:

  • Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon jogurtti. Sekoita joukkoon sitruunavoi ja vatkaa seos tasaiseksi. Leikkaa sokerikakkupohjat paloiksi ja kostuta ne mehulla. Kerrosta kakkupaloja ja jogurtti-kerma-sitruunavoiseosta tarjoiluastioihin. Anna seistä jääkaapissa 15-20 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele annokset ananaskirsikoilla.
Valmis!

Ainekset

2 dl
Arla Ingman Luonnonjogurttia
1 dl
Lemon curdia
1½ dl
Palaa kakkupohjia
4
Mehua
1 rkl
Rasia ananaskirsikkaa
1
Lisää herkullisia ideoita