Sitruunainen pannulohi

Sitruunainen pannulohi

Sitruunainen pannulohi on herkullinen ruoka arkeen tai juhlaan. Ihanan sitruunaisen pannulohen kruunaa Lempi Crème fraîche Sitruuna & tilli. Tarjoile uusien perunoiden kanssa.

Tee näin:

  • Poista nahka lohifileestä ja leikkaa annospaloiksi.
  • Ruskista palat kuumalla pannulla voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Vähennä lämpöä ja lisää ­sipulit, kuullota hetki.
  • Lisää pannuun Crème Fraîche ja vesi, sekoita varovasti. Anna hautua muutama minuutti, kunnes lohi on mehevän kypsää.
  • Koristele tillillä, ruohosipulilla ja sitruunaviipaleilla.
  • Tarjoile uusien perunoiden kanssa.
Valmis!

Ainekset

1 rkl
Lohifilee
800 g
Suolaa ja pippuria
Pieni sipuli hienonnettuna
1
1 prk
Vettä
½ dl
Tuoretta tilliä ja ruohosipulia
Sitruuna viipaleita
Lisää herkullisia ideoita
Uunilohi
45 minuuttia
Uunilohi
(40)