Limettilohi

Limettilohi

Arvioi

(0)

Perinteinen, maukas lohi saa raikkaan maun limetistä.

Ainekset

Annokset
  • 1¼ kg nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
  • 1½ tl suolaa
  • ¼ tl valkopippuria rouhittuna
  • 50 g kylmäsavulohta
  • 1 limetin kuori raastettuna
  • 2 rkl basilikaa hienonnettuna
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni kuumenemaan 200-asteiseksi. Aseta lohifilee uunivuokaan. Mausta filee suolalla ja rouhi päälle valkopippuria. Hienonna kylmäsavulohi. Sekoita lohihakkelus, hyvin pestyn limetin kuoriraaste, basilika ja crème fraîche keskenään. Levitä seos lohifileen pinnalle. Kypsennä noin 20 minuuttia. Koristele limettilohkoilla ja basilikalla.

Vinkki

Tarjoa lohi uuniperunalohkojen ja -kasvisten kanssa. Voit panna ne kypsymään uunipannulle samaan aikaan lohen kanssa.