Limettilohi

Limettilohi

Perinteinen, maukas lohi saa raikkaan maun limetistä.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Limettilohi

Perinteinen, maukas lohi saa raikkaan maun limetistä.

Annoslukumäärä
  • 1¼ kg nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
  • 1½ tl suolaa
  • ¼ tl valkopippuria rouhittuna
  • 50 g kylmäsavulohta
  • 1 limetin kuori raastettuna
  • 2 rkl basilikaa hienonnettuna
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea

Ohjeet

Pane uuni kuumenemaan 200-asteiseksi. Aseta lohifilee uunivuokaan. Mausta filee suolalla ja rouhi päälle valkopippuria. Hienonna kylmäsavulohi. Sekoita lohihakkelus, hyvin pestyn limetin kuoriraaste, basilika ja crème fraîche keskenään. Levitä seos lohifileen pinnalle. Kypsennä noin 20 minuuttia. Koristele limettilohkoilla ja basilikalla.

Vinkit

Tarjoa lohi uuniperunalohkojen ja -kasvisten kanssa. Voit panna ne kypsymään uunipannulle samaan aikaan lohen kanssa.

Suositellut tuotteet