Limettilohi

Limettilohi

Perinteinen, maukas lohi saa raikkaan maun limetistä.

Tee näin:

  • Pane uuni kuumenemaan 200-asteiseksi. Aseta lohifilee uunivuokaan. Mausta filee suolalla ja rouhi päälle valkopippuria. Hienonna kylmäsavulohi. Sekoita lohihakkelus, hyvin pestyn limetin kuoriraaste, basilika ja crème fraîche keskenään. Levitä seos lohifileen pinnalle. Kypsennä noin 20 minuuttia. Koristele limettilohkoilla ja basilikalla.
Valmis!
Vinkki

Tarjoa lohi uuniperunalohkojen ja -kasvisten kanssa. Voit panna ne kypsymään uunipannulle samaan aikaan lohen kanssa.

Ainekset

Nahatonta ja ruodotonta lohifilee
1¼ kg
Suolaa
1½ tl
Valkopippuri rouhittuna
¼ tl
Kylmäsavulohi
50 g
Limen kuori raastettuna
1
Tuoretta basilikaa hienonnettuna
2 rkl
200 g