Sitruunainen paahtopaistikastike

Sitruunainen paahtopaistikastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämän herkullisen sitruunaisen paahtopaistikastikkeen valmistat käden käänteessä. Kokeile jo tänään!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g paahtopaistia
  • 4 dl vettä
  • 2 rkl vasikkafondia
  • 2 laakerinlehteä
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 2 purjoa
  • 250 g parsakaalia
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 tl rosmariinia
  • ½ tl sormisuolaa

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa liha poikkisyin 1/2 sentin viipaleiksi ja sitten paloiksi. Mittaa kattilaan vesi ja lisää fondi, laakerinlehdet ja sitruunamehu. Kiehauta liemi ja lisää lihapalat kattilaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla 15-25 minuuttia, kunnes liha on pehmeää. Pese purjo ja viipaloi purjon vaalea osa. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Lisää kasvikset kattilaan ja anna kiehua vielä 3-4 minuuttia. Sekoita keskenään crème fraîche, hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste, huhmaressa hienonnettu rosmariini ja suola. Lisää kastikkeeseen osa crème fraîchesta. Tarjoa kastikkeen kanssa keitettyjä papuja ja loput crème fraîchesta.