Sitruunainen paahtopaistikastike

Sitruunainen paahtopaistikastike

Tämän herkullisen sitruunaisen paahtopaistikastikkeen valmistat käden käänteessä. Kokeile jo tänään!
https://www.arla.fi/reseptit/sitruunainen-paahtopaistikastike/

Tee näin:

  • Leikkaa liha poikkisyin 1/2 sentin viipaleiksi ja sitten paloiksi. Mittaa kattilaan vesi ja lisää fondi, laakerinlehdet ja sitruunamehu. Kiehauta liemi ja lisää lihapalat kattilaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla 15-25 minuuttia, kunnes liha on pehmeää. Pese purjo ja viipaloi purjon vaalea osa. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Lisää kasvikset kattilaan ja anna kiehua vielä 3-4 minuuttia. Sekoita keskenään crème fraîche, hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste, huhmaressa hienonnettu rosmariini ja suola. Lisää kastikkeeseen osa crème fraîchesta. Tarjoa kastikkeen kanssa keitettyjä papuja ja loput crème fraîchesta.
Valmis!

Ainekset

Paahtopaistia
500 g
Vettä
4 dl
Vasikkafondia
2 rkl
Laakerinlehti
2
Sitruunan kuori ja mehu
½
Purjoa
2
Parsakaali
250 g
200 g
Rosmariinia
1 tl
Sormisuola
½ tl