Sipulikeitto

Sipulikeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Perinteinen sipulikeitto maistuu parhaalta itsetehtynä. Tämän reseptin avulla valmistat keiton käden käänteessä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 l kasvislientä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • ½ dl valkoviiniä tai 1 tl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl tuoretta tai 1 tl kuivattua timjamia
  • ½ tl suolaa
  • valkopippuria

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipuli. Sulata voi suuressa kattilassa. Lisää sipulit ja paista noin 5 minuuttia. Kaada joukkoon kasvisliemi. Lisää soijakastike ja viini tai viinietikka. Anna keiton kiehua kannen alla noin 15 minuuttia. Mausta keitto timjamilla, suolalla ja pippurilla.

Lisää herkullisia ideoita