Sellerikeitto

Sellerikeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Maukas ja lämmittävä sellerikeitto saa lisämakua parmesaanista. Tarjoile keitto tuoreen leivän kera ja nauti!

Ainekset

Annokset
  • 4 perunaa (jauhoista lajiketta)
  • 2 sipulia
  • 400 g varsiselleriä
  • ¾ l sieni- tai kasvislientä
  • 2½ dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • 2 dl raastettua parmesan-juustoa
  • pippuria
  • suolaa
  • hienonnettua ruohosipulia

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja viipaloi perunat, sipulit ja selleri. Paista sipulit voissa kattilassa. Lisää perunat, selleri ja sieni- tai kasvisliemi. Anna keiton kiehua 15-20 minuuttia. Muussaa vihannekset soseeksi. Sekoita joukkoon kerma. Mausta parmesaanilla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile keitto isoista kulhoista ja ripottele päälle juustoraastetta ja hienonnettua ruohosipulia. Nauti leivän kera.