Seesamilohta vartaassa

Seesamilohta vartaassa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Seesamilohivartaat valkosipulisen crème fraiche -kastikkeen ja paahdettujen juuresten kera ovat herkullinen ja käden käänteessä syntyvä ruoka.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 2 rkl mangochutneyta
  • 1 rkl seesaminsiemeniä

Kastike

Paahdetut juurekset

  • 800 g perunoita ja juureksia
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1 tl chiliä
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Aloita juureksista. Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Pese ja lohko perunat. Kuori ja paloittele juurekset. Sekoita kaikki keskenään uunipellille. Kuullota inkivääri ja chili voissa kattilassa. Lisää suola ja kaada mausteet juureksien päälle uunipellille. Sekoita. Paista uunin keskiosassa noin 30 minuuttia. Aseta uunin lämpö grillitoiminnolle. Paloittele lohi 8 pitkänomaiseksi palaksi. Pujota ne vartaisiin ja laita vartaat uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla, sivele mango chutneyta pinnalle. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista vartaita uunin yläosassa 3-4 minuuttia. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoile vartaat uunijuuresten ja kastikkeen kera.

Lisää herkullisia ideoita