Seesamihärkää

Seesamihärkää

Sitruunainen seesamihärkä on helposti ja nopeasti syntyvä herkkuruoka niin arkeen kuin juhlaankin. Tarjoile mausteisen jogurttikastikkeen kera!
https://www.arla.fi/reseptit/seesamiharkaa/

Tee näin:

  • Kuutioi liha 2x2 cm kokoisiksi paloiksi. Sekoita öljy, sitruunamehu ja kuoriraaste, suola, pippuri ja valkosipuli kulhossa. Laita liha kulhoon ja pyörittele kauttaaltaan marinadissa. Anna maustua 1-2 tuntia. Paahda seesaminsiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Lisää marinadiin. Paista härkää mausteöljyineen pannulla noin 2 minuuttia.
Valmis!

Ainekset

Naudanfileetä tai -paistia
400 g
Rypsiöljyä
2 rkl
Sitruunankuori ja mehu
½
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
Valkosipulinkynsi puserrettu
1
Seesaminsiemeniä
2 rkl