Seesamihärkää

Seesamihärkää

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Sitruunainen seesamihärkä on helposti ja nopeasti syntyvä herkkuruoka niin arkeen kuin juhlaankin. Tarjoile mausteisen jogurttikastikkeen kera!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g naudanfileetä tai -paistia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 1 puserrettu valkosipulinkynttä
  • 2 rkl seesaminsiemeniä

Tee näin:

Tee näin:

Kuutioi liha 2x2 cm kokoisiksi paloiksi. Sekoita öljy, sitruunamehu ja kuoriraaste, suola, pippuri ja valkosipuli kulhossa. Laita liha kulhoon ja pyörittele kauttaaltaan marinadissa. Anna maustua 1-2 tuntia. Paahda seesaminsiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Lisää marinadiin. Paista härkää mausteöljyineen pannulla noin 2 minuuttia.