Savulohitartaletit

Savulohitartaletit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Savulohitartaletit ovat maukas pikkupurtava vaikkapa alkuruoaksi tai seisovaan pöytään.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 15 kpl

Pohjataikina

Savulohitäyte

  • 300 g lämminsavulohta
  • 1 punasipuli
  • 35 g kapriksia
  • 1 pieni suolakurkku kuutioituna
  • 1 prk Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 kananmuna
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Pohja: Sekoita kuivat aineet ja nypi joukkoon voi. Lisää rahka ja juustoraaste ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Anna taikinan levähtää hetki jääkaapissa. Painele taikina sitten tartalettivuokien pohjalle ja reunoille. Täyte: Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi voissa, jäähdytä. Hienonna savulohi kevyesti haarukalla. Valuta kaprikset ja suolakurkkukuutiot lävikössä. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja lusikoi täytettä taikinoituihin tartalettivuokiin. Paista 200 °C:ssa n. 15-20 minuuttia.