Savulohikääröt

Savulohikääröt

Herkulliset savulohikääröt sopivat tarjoiltavaksi niin alkupalaksi kuin seisovassa pöydässäkin.

Tee näin:

  • Liota liivatetta kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Lämmitä maito ja lisää siihen liivate. Sekoita tuorejuusto maidon joukkoon ja lisää lipstikka, suola ja pippuri. Tarkista maku. Asettele lohisiivut leivinpaperille noin 12 cm leveäksi levyksi. Levitä täyte lohen päälle ja rullaa varovasti kääröksi. Paketoi käärö leivinpaperiin ja kelmuun ja anna olla jääkaapissa yön yli. Leikkaa käärö annosviipaleiksi. Koristele lohirullat lipstikalla.
Valmis!

Ainekset

Liivatelehti
1
1 dl
Maustamatonta tuorejuustoa
200 g
Silputtua lipstikkaa
2 dl
Karkeaa suolaa
½ tl
Mustapippuria
Kylmäsavulohi siivuina
500 g