Savulohikääröt

Savulohikääröt

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Herkulliset savulohikääröt sopivat tarjoiltavaksi niin alkupalaksi kuin seisovassa pöydässäkin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 liivatelehti
  • 1 dl Arla Täysmaitoa Täysmaito
  • 200 g Arla Valkosipuli & Yrtit -tuorejuustoa
  • 2 dl silputtua lipstikkaa
  • ½ tl karkeaa suolaa
  • mustapippuria
  • 500 g kylmäsavulohta siivuina

Tee näin:

Tee näin:

Liota liivatetta kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Lämmitä maito ja lisää siihen liivate. Sekoita tuorejuusto maidon joukkoon ja lisää lipstikka, suola ja pippuri. Tarkista maku. Asettele lohisiivut leivinpaperille noin 12 cm leveäksi levyksi. Levitä täyte lohen päälle ja rullaa varovasti kääröksi. Paketoi käärö leivinpaperiin ja kelmuun ja anna olla jääkaapissa yön yli. Leikkaa käärö annosviipaleiksi. Koristele lohirullat lipstikalla.

Lisää herkullisia ideoita