Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Savukalarieskakääröt
Savukalarieskakääröt
•
Kommentit
Maukkaat rieskakääröt savukalalla, raejuustolla ja kananmunalla ovat erinomainen välipala vaikkapa töihin mukaan otettavaksi.
Tee näin:
Revi puhdas salaatti pieniksi ja lohko savukala paloiksi. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Levitä edelliset tasaisesti neljälle rieskalle. Murskaa kananmunat haarukalla ja yhdistä kulhossa raejuusto, kananmunat, sitruunamehu ja hienonnettu tilli. Mausta seos kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi seosta rieskoille ja kääri rullaksi. Tarjoile väli- tai iltapalana.
Valmis!
Ainekset
Rieskaa
4
Pieni kerä rapeaa salaattia
1
Kylmä- tai lämminsavulohta
300 g
Kurkku
½
Arla raejuustoa
1 prk
Keitettyä kananmunia
2
Sitruunan mehu
½
Hienonnettua tilliä
1 dl
Suolaa
Mustapippuria
Katso myös nämä
Kantarellileipä
(2)
10 minuuttia
MVP Tunatoastit
(5)
Lämmin silakka-juustotoast
(0)
Tonnikalafajitakset
(1)
Kaikki reseptit