Savukalarieskakääröt

Savukalarieskakääröt

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Maukkaat rieskakääröt savukalalla, raejuustolla ja kananmunalla ovat erinomainen välipala vaikkapa töihin mukaan otettavaksi.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 rieskaa
  • 1 pieni kerä rapeaa salaattia
  • 300 g kylmä- tai lämminsavulohta
  • ½ kurkku
  • 1 prk Arla raejuustoa
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Revi puhdas salaatti pieniksi ja lohko savukala paloiksi. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Levitä edelliset tasaisesti neljälle rieskalle. Murskaa kananmunat haarukalla ja yhdistä kulhossa raejuusto, kananmunat, sitruunamehu ja hienonnettu tilli. Mausta seos kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi seosta rieskoille ja kääri rullaksi. Tarjoile väli- tai iltapalana.