Sataykanaa ja ananasta

Sataykanaa ja ananasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Maukaat sataykanavartaat ananaksen kera ovat käden käänteessä syntyvä herkkuruoka. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 16 bambuvarrasta (20 cm)

Sataykastike

  • 3 rkl maapähkinävoita
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl kiehuvaa vettä
  • 2 rkl limemehua
  • 2 tl sokeria
  • 4 broilerinfileetä
  • 200 g tuoretta ananasta
  • 2 tl viinirypäleen siemenöljyä

Lisäksi

Tee näin:

Tee näin:

Laita varrastikut veteen likoamaan puoleksi tunniksi. Satay -kastike: Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kuutioi broilerifileet ja pyörittele ne kastikkeessa. Anna lihojen marinoitua vähintään puoli tuntia. Marinoi lihapaloja mieluummin pidempään, mutta korkeintaan 10 tuntia. Paloittele ananas ja pujottele ananaspalat ja broilerikuutiot varrastikkuihin. Voitele öljyllä. Paista vartaat grillipannulla noin 4 minuuttia per puoli. Ripottele päälle suolaa ja peitä foliolla. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Vinkki

Vinkki: Voit maustaa satay-kastikkeen murskatulla valkosipulilla. Grillipannun sijaan voit valmistaa vartaat myös grillissä.

Lisää herkullisia ideoita