Salviatäytteinen kanafilee ja tomaattigratiini
  • Arla
  • Reseptit
  • Salviatäytteinen kanafilee ja tomaattigratiini

Salviatäytteinen kanafilee ja tomaattigratiini

Salviatäytteinen kanafilee tomaattigratiinilla on helposti ja nopeasti syntyvä herkkuruoka. Kokeile jo tänään!

Tee näin:

Salviatäytteinen kanafilee
  • Kuumenna uuni 250 asteeseen. Täytä broilerin fileet salvialla, pekonilla ja valkopippurilla. Kiinnitä hammastikuilla. Kuumenna voita pannulla, kunnes se vaahtoaa hieman ja muuttunut kellanruskeaksi pannulla. Lisää kana pannulle ja paista hellan keskilämmöllä noin 15 minuuttia.
Tomaattigratiini
  • Viipaloi tomaatit ja laita ne uuninkestävään vuokaan. Hienonna oliivit. Sekoita keskenään oliivit ja juustoraasteet. Levitä seos tomaattien päälle. Paista uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut kullankeltaisen värin. Tarjoile broilerifileiden kera.
Valmis!

Ainekset

Salviatäytteinen kanafilee
Kanafileetä (n. 500 g)
4
Oksaa tuoretta salvia tai 2 tl kuivattua salviaa
4
Pekonia tai savustettua kinkkua
4 siivua
Valkopippuria
2 tl
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Tomaattigratiini
Tomaatteja
7
Oliiveja (n. 100 g)
20
1 dl
Raastettua parmesaani
½ dl