Salviatäytteinen kanafilee ja tomaattigratiini

Salviatäytteinen kanafilee ja tomaattigratiini

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Salviatäytteinen kanafilee tomaattigratiinilla on helposti ja nopeasti syntyvä herkkuruoka. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 broilerinfileetä (n. 500 g)
  • 4 oksaa tuoretta salviaa tai 2 tl kuivattua salviaa
  • 4 viipaletta pekonia tai savustettua kinkkua
  • 2 maustemitallista valkopippuria
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 rkl oliiviöljyä

Tomaattigratini

  • 7 tomaattia
  • 20 oliivia (n. 100 g)
  • 1 dl Arla Emmental juustoa raasteena
  • ½ dl raastettua parmesan-juustoa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Täytä broilerin fileet salvialla, pekonilla ja valkopippurilla. Kiinnitä hammastikuilla. Kuumenna voita pannulla, kunnes se vaahtoaa hieman ja muuttunut kellanruskeaksi pannulla. Lisää kana pannulle ja paista hellan keskilämmöllä noin 15 minuuttia. Viipaloi tomaatit ja laita ne uuninkestävään vuokaan. Hienonna oliivit. Sekoita keskenään oliivit ja juustoraasteet. Levitä seos tomaattien päälle. Paista uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut kullankeltaisen värin. Tarjoile broilerifileiden kera.

Lisää herkullisia ideoita