Salviakalaa viinikastikkeessa

Salviakalaa viinikastikkeessa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Salviakala viinikastikkeessa on helppo herkkuruoka niin arkeen kuin juhlaankin. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 annospalaa kalafileetä
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl mustapippurirouhetta
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • ½ dl kuivaa valkoviiniä

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni kuumenemaan 225-asteiseksi. Mausta kalafileepalat suolalla ja pippurilla. Jos palat ovat ohuita taita ne kahtia. Pane kalapalat uunivuokaan. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Levitä valkosipuliviipaleet ja salvia kaloille. Kaada päälle kerma-viiniseos. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Tarjoa paistettujen tomaattien ja keitetyn riisin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita