Salviakalaa viinikastikkeessa

Salviakalaa viinikastikkeessa

Salviakala viinikastikkeessa on helppo herkkuruoka niin arkeen kuin juhlaankin. Kokeile jo tänään!

Tee näin:

  • Pane uuni kuumenemaan 225-asteiseksi. Mausta kalafileepalat suolalla ja pippurilla. Jos palat ovat ohuita taita ne kahtia. Pane kalapalat uunivuokaan. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Levitä valkosipuliviipaleet ja salvia kaloille. Kaada päälle kerma-viiniseos. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Tarjoa paistettujen tomaattien ja keitetyn riisin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Annospalaa kalafileetä
4
Suolaa
1 tl
Mustapippurirouhetta
¼ tl
Valkosipulinkynsiä
4
Tuoretta salviaa hienonnettuna
2 rkl
2 dl
Kuivaa valkoviini
½ dl