Salaatti-savulohiwrap

Salaatti-savulohiwrap

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Tämä helppo ja nopea wrappi sopii niin kevyeksi lounaaksi kuin tarjottavaksi illanistujaisiin. Maukas savulohi ja pehmeä raejuusto-avokadotahna kääräistään rapean salaatin sisään. Tuoreet vihannekset sekä pikantti sriracha-kastike raikastavat kokonaisuuden.

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 8 isolehtisen salaatinlehtiä esim. iso kerä jäävuorisalaattia
  • 500 g savustettua lohta
  • 1 punasipuli
  • 1 pieni kurkku
  • 2 punaista paprikaa
  • ½ dl sriracha-kastiketta
  • 4 tortillaa

Raejuusto-avokadotahna

  • ½ prk Arla raejuustoa laktoositonta
  • 2 avokadoa
  • 1 limen mehu
  • ¼ puntti korianteria
  • mustapippuria ja suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Laita suikaleet veteen ja jääkaappiin odottamaan, jotta niistä lähtee suurin kitkeryys. Leikkaa myös kurkusta ja paprikasta ohuita ja pitkiä suikaleita. Valmista raejuusto-avokadotahna. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi sisukset syvään astiaan. Lisää Arla RAE Laktoositon raejuusto, limen mehu ja korianteri. Survo sauvasekoittimella ainekset yhteen, kunnes massa on tahnamainen. Mausta suolalla ja pippurilla. Kasaa wrapit levittämällä pestyjen ja kuivattujen salaatinlehtien päälle reilu ruokalusikallinen raejuusto-avokadotahnaa siten, että reunat jäävät tyhjiksi. Lisää tahnan päälle savulohi, kurkku-, paprika- ja punasipulisuikaleet sekä sriracha-kastiketta oman maun mukaan. Taittele wrapit kääntämällä alareuna ensin keskiosaa kohti, jonka jälkeen rullaa wrappi valmiiksi. Käytä rullien tukena tarvittaessa cocktailtikkuja. Laita wrapit tarjolle sellaisenaan tai leikkaa veitsellä yläosasta pieni viisto pala pois. Voit myös tehdä wrapeista pienempiä puolittamalla ne viistosti.