Sahramikebäkot

Sahramikebäkot

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Sahramikastike ja broilerikebakot valmistuvat helposti ja nopeasti. Tarjoile riisin tai uusien perunoiden kera!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g broilerin rintafileetä
  • 1 pkt sahramia
  • 1 dl vettä
  • 1 tl grillimaustetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 sitruunan mehu puristettuna
  • 3 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi

Sahramikastike

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita sahramia kuumennettuun veteen, kunnes se on liuennut. Sekoita loput ainekset ja anna broilerin marinoitua seoksessa vähintään 30 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nosta broilerinfileet marinadista ja työnnä niiden läpi grillitikut. Paista uunin yläosassa n. 15 minuuttia. Kuumenna currya ja valkosipulia voissa pannulla ja lisää vesi, liemikuutio sahrami ja creme fraiche. Lisää maissitärkkelys sekoitettuna pieneen määrään vettä. Hauduta vielä miedolla lämmöllä muutama minuutti.