Sahramikebäkot

Sahramikebäkot

Sahramikastike ja broilerikebakot valmistuvat helposti ja nopeasti. Tarjoile riisin tai uusien perunoiden kera!
https://www.arla.fi/reseptit/sahramikebakot/

Tee näin:

  • Sekoita sahramia kuumennettuun veteen, kunnes se on liuennut. Sekoita loput ainekset ja anna broilerin marinoitua seoksessa vähintään 30 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nosta broilerinfileet marinadista ja työnnä niiden läpi grillitikut. Paista uunin yläosassa n. 15 minuuttia. Kuumenna currya ja valkosipulia voissa pannulla ja lisää vesi, liemikuutio sahrami ja creme fraiche. Lisää maissitärkkelys sekoitettuna pieneen määrään vettä. Hauduta vielä miedolla lämmöllä muutama minuutti.
Valmis!

Ainekset

Broilerin rintafileetä
500 g
Sahramia
1 pkt
Vettä
1 dl
Grillimaustetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Sitruunamehu puristettuna
1
3 rkl
Sahramikastike
Currya
1 tl
Valkosipulinkynttä puserrettu
2
1 rkl
Vettä
2 dl
Kanaliemikuutio
½
2 dl
Sahrami
ripausta
Maissitärkkelys
½ rkl