Sahrami-katkarapucrostinit

Sahrami-katkarapucrostinit

Crostinit katkaravuilla ja sahramilla ovat ylellinen herkku vaikkapa alkupalaksi tai seisovaan pöytään.

Tee näin:

  • Kuumenna uuni grillilämmöllä 250-asteiseksi. Aseta patongin palat leivinpaperille pellille ja voitele ne. Grillaa palasia uunin yläosassa kunnes ne ovat kullanruskeita, noin 5 minuuttia. Sekoita juustoraaste ja Crème fraiche, mausta suolalla ja pippurilla. Paista katkarapuja nopeasti voissa paistinpannulla. Lisää chili ja sahrami, jatka paistamista 1-2 minuuttia. Laita nokare juustoseosta kunkin leipäviipaleen päälle, koristele katkaravuilla.
Valmis!

Ainekset

Patongit viipale
12
1 rkl
Valkosipulinkynsi puserrettu
1
Katkaravut
Kuorittuja katkarapuja (kuorineen 200 g)
100 g
2 rkl
Chilipaprikaa
1 tl
Sahramia (0,5 g)
1 pkt
1 dl
50 g
Suolaa
Pippuria