Sadonkorjaajan kasviskeitto

Sadonkorjaajan kasviskeitto

Tässä reseptissä kauden tuoreet vihannekset muuttuvat maukkaan pippuriseksi sosekeitoksi. Tarjoilek keitto paahdettujen pähkinöiden kera!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Sadonkorjaajan kasviskeitto

Tässä reseptissä kauden tuoreet vihannekset muuttuvat maukkaan pippuriseksi sosekeitoksi. Tarjoilek keitto paahdettujen pähkinöiden kera!

Annoslukumäärä
  • 1000 g kauden kasviksia kuorittuna (porkkanaa, perunaa, sipulia...)
  • inkivääriä
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 1 l vettä
  • 1 pkt Arla Mustapippuri -tuorejuustoa
  • suolaa

Tarjoiluun

Ohjeet

Paloittele kasvikset. Laita palat kattilaan, lisää silputtu inkivääri ja kuoritut valkosipulin kynnet, murennetut liemikuutiot ja vesi. Lisää tuorejuusto aineksien päälle ja keitä kasvikset kypsäksi. Soseuta keitto pikasekoittajalla sileäksi, lisää kiehuvaa vettä tarvittaessa, tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Kuumenna voi pannussa ja paista pähkinäsekoitus kauniin ruskeaksi ja tarjoa se keiton kanssa.

Suositellut tuotteet