Ruotsalainen laskiaiswrap

Ruotsalainen laskiaiswrap

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Ruotsissa kehitetty semmelwrap eli suomalaisittain laskiaiswrap on trendikäs versio laskiaispullasta. Taittele mantelimassa ja kermavaahto pullawrapin sisälle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 12 kpl

Taikina

Täyte

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

  1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää voi, sokeri, kardemumma, muna, leivinjauhe ja suurin osa vehnäjauhoista. Alusta taikinasta tasainen. Anna kohota liinan alla 30-40 min.
  2. Kuumenna uuni 225ºC:seen. Kumoa taikina jauhotetulle työpöydälle ja jaa taikina 12 osaan ja pyörittele ne sileiksi pulliksi.
  3. Kauli pullat hyvin ohuiksi levyiksi 1-2 mm ja läpimitaltaan noin 20 cm, levitä pöydälle hiukan jauhoa etteivät pullat tartu kiinni.
  4. Nosta pullawrapit leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista uunin keskiosassa 3-4 min. Niiden tulee olla juuri ja juuri kypsyneitä ja ne eivät saa ruskistua, koska kuoria pitää voida taittaa ilman, että ne repeävät.
  5. Anna pullien jäähtyä leivinliinojen välissä, jotta ne pysyvät pehmeinä.
  6. Raasta mantelimassa, lisää maito ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Pursota mantelimassa keskelle wrapia.
  7. Vaahdota kerma ja pursota tai levitä se täytteen päälle. Taita kuten wrap, pohja ensin ja sitten reunat täytteen päälle. Siivilöi tomusokeria pinnalle ja paketoi voipaperiin.

Katso myös nämä