Rukiinen lohipiirakka muikunmädillä

Rukiinen lohipiirakka muikunmädillä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämä rukiinen lohipiirakka on erittäin maukas suolainen piirakka, joka maistuu vaikkapa illanistujaisissa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 12 palaa

Tee näin:

Tee näin:

Murenna leipä. Sulata voi ja sekoita leivänmurujen joukkoon. Painele massa irtopohjavuoan (halkaisija n. 23 cm) pohjalle. Laita jääkaappiin. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi. Hienonna lohi. Sekoita keskenään lohi, ruohosipuli, rahka, creme fraiche, valkosipuli ja pippuri. Sulata liivatelehdet miedolla lämmöllä ja sekoita taikinaan. Kaada seos vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tunnin ajan. Levitä päälle mäti ja koristele ruohosipulilla ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita