Rukiinen lohipiirakka muikunmädillä

Rukiinen lohipiirakka muikunmädillä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämä rukiinen lohipiirakka on erittäin maukas suolainen piirakka, joka maistuu vaikkapa illanistujaisissa.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 12 palaa

Tee näin:

Tee näin:

Murenna leipä. Sulata voi ja sekoita leivänmurujen joukkoon. Painele massa irtopohjavuoan (halkaisija n. 23 cm) pohjalle. Laita jääkaappiin. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi. Hienonna lohi. Sekoita keskenään lohi, ruohosipuli, rahka, creme fraiche, valkosipuli ja pippuri. Sulata liivatelehdet miedolla lämmöllä ja sekoita taikinaan. Kaada seos vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tunnin ajan. Levitä päälle mäti ja koristele ruohosipulilla ennen tarjoilua.