Pienet lohipiirakat

Pienet lohipiirakat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Pienet lohipiirakat ovat omiaan seisovassa pöydässä tarjoiltavaksi. Ne sopivat myös erinomaisesti alkuruoakana tai iltapalana tarjottavaksi.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 6 annosta

Piirakkataikina

Täyte

  • 5 hienonnettua salottisipulia
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 250 g savustettua lohta paloina
  • 75 g hienonnettuja sokeriherneitä
  • ½ dl tuoretta tilliä
  • 150 g Arla Emmental juustoa raasteena

Munamaito

Tee näin:

Tee näin:

Nypi yhteen jauhot ja voi. Lisää rahka ja työstä massa tasaiseksi taikinaksi. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Painele taikina 6 tartalettivuokaan (halkaisijaltaan 12 cm/kpl) ja laita ne jääkaappiin noin 30 minuutiksi. Pistele täyteen reikiä haarukalla. Paista uunissa noin 10 minuuttia. Paista hienonnetut sipulit voissa paistinpannulla ja sekoita täytteen ainekset keskenään. Sekoita munamaidon ainekset keskenään. Jaa täyte kuuteen taikinavuokaan ja kaada päälle munamaito. Paista uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.