Rosmariinihärkää

Rosmariinihärkää

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Rosmariinihärkä on herkullinen ruoka niin arkeen kuin juhlaan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Yrttivoi

Kastike

  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • ½ dl vettä
  • 2 rkl vasikkafondia
  • marsalaviiniä tai portviiniä
  • 1 tl soijakastiketta
  • 1 puserrettu valkosipulinkynttä
  • 1 tl rosmariinia

Rucolapasta

  • 400 g tuorepastaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 ruukkua rucolaa
  • rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • ½ rkl balsamiviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Ruskista lihan pinta voissa kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita liha uunivuokaan. Sekoita rosmariini ja juusto voin joukkoon. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja kuumenna. Anna kiehua kokoon muutaman minuutin ajan. Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Levitä yrttivoi lihaviipaleille ja paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoa härkä kastikkeen, salaatin ja pastan kera. Rucolapasta: Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja pilko valkosipuli. Silppua rucola. Freesaa valkosipuli voissa pannulla. Lisää tomaatit ja rucola. Mausta balsamicolla, suolalla ja pippurilla. Sekoita pastan joukkoon. Tarjoa lihan tai broilerin kera. Vinkki: Yrttivoin voit valmistaa jo etukäteen.

Lisää herkullisia ideoita