Rosmariinihärkää
Illallinen
Pääruoka

Rosmariinihärkä on herkullinen ruoka niin arkeen kuin juhlaan.

Ainekset
4 annosta
Paksua siivua naudanfileetä, n. 600 g | 4 |
---|---|
Suolaa ja mustapippuria |
Yrttivoi
2 rkl | |
Rosmariinia | 1 tl |
Rkl parmesaania raastettuna | 2 |
Kastike
200 g | |
Vettä | ½ dl |
Vasikkafondia | 2 rkl |
Marsalaviiniä tai portviiniä | |
Soijakastiketta | 1 tl |
Valkosipulinkynsi puserrettu | 1 |
Rosmariinia | 1 tl |
Rucolapasta
Tuorepastaa | 400 g |
---|---|
Valkosipulinkynsi | 1 |
Ruukkua rucola | 2 |
Kirsikkatomaatteja | 250 g |
Balsamiviinietikkaa | ½ rkl |
Suolaa ja mustapippuria |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit