Riistapaistia ja granaattiomenaa

Riistapaistia ja granaattiomenaa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Täyteläinen riistapaisti saa raikkaan lisän herkullisesta ja terveyttä edistävästä granaattiomenasta!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Kastike

  • 2½ dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl riista- tai kantarellifondia
  • 1 tl soijakastiketta
  • 1 tl timjamia
  • 2 dl paistolientä
  • 1 granaattiomena
  • ½ dl ruohosipulia karkeaksi hakattuna

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 125-asteiseksi. Mausta liha ja ruskista se rasvassa suuressa paistinpannussa. Laita liha uunivuokaan. Paista uunin keskiosassa, kunnes lihan sisälämpötila on 65–70°, noin 2 tuntia. Valmistele sillä aikaa kastike. Vatkaa ruokakerma, jauhot, fondi, soija ja timjami kattilassa. Anna kastikkeen kiehua 3–5 minuuttia. Halkaise granaattiomena ja poista siemenet. Anna lihan seistä noin 10 minuuttia. Kaada noin 2 dl vettä uunivuokaan ja vatkaa niin, että se saa makua. Kaada liemi kastikkeeseen ja kiehauta. Leikkaa liha viipaleiksi ja aseta ne vadille. Kaada päälle hieman kastiketta. Koristele granaattiomenoilla ja ruohosipulilla. Tarjoile lopun kastikkeen, voissa paistettujen vihannesten ja perunoiden kanssa.

Lisää herkullisia ideoita