Riisipuuro

45 minuuttia Brunssi Jälkiruoka Iltapala Välipala Aamupala Klassikko
(21)
Kommentit
Riisipuuro

Rakastettu riisipuuro kuuluu jouluun! Puuromaitojuoma antaa puurolle pehmeän ja täyteläisen maun, jota sokeri ja kaneli tai makea sekahedelmäkeitto täydentää.

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/riisipuuro/

Ainekset

4 annosta

Riisipuuro

Vettä
2 dl
Puuroriisiä
2 dl
Arla® Puuromaitojuoma 1L (UHT)
1 l
Suolaa
½ tl

Tarjoiluun

Sokeria
Kanelia

Tee näin:

Riisipuuro

  • Mittaa vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
  • Lisää puuroriisi ja kuumenna sekoitellen, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
  • Lisää ½ litraa puuromaitojuomaa ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä tasaisesti sekoitellen.
  • Keitä puuroa noin 45 minuuttia ja lisää loput puuromaitojuomasta vähitellen keittämisen aikana.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Puuron hautumisen aikana on hyvä hetki valmistaa herkullinen sekahedelmäkeitto riisipuuron kaveriksi!

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet