L irtonaista riisiä (parboiled, n. 3,5 dl raakana)
|
1 |
---|---|
Maustamatonta tuorejuustoa
|
150 g |
Sipulia silputtuna
|
2 |
Lehtisellerin varsi pilkottuna
|
1 |
Erilaisia tuoreita yrttejä silputtuna
|
2 dl |
Soijakastiketta
|
2 tl |
Kananmunia
|
3 |
½ dl | |
Gluteenittomia korppujauhoja
|
1½ dl |
Suolaa
|
1 tl |
Mustapippuria
|
10 g | |
Valkosipulinkynttä
|
2 puserrettua |
Kokonaista juustokuminaa
|
¼ tl |
Punaista paprikaa pieninä kuutioina
|
100 g |
Punainen chili silputtuna
|
½ |
Tomaattimurskaa (n. 400 g)
|
1 tlk |
Kasvislientä
|
½ dl |
Suolaa
|
¼ tl |
1 dl |
Gluteenittomia jauhoja (n. 1 dl)
|
60 g |
---|---|
Oliiviöljyä
|
3 rkl |
Vihreää salaattia
|
300 g |
---|