Tarjoile Reuben Sandwich sellaisenaan, tai esimerkiksi kevyen salaatin kanssa.
Hapankaalia
|
1 dl |
---|---|
Riimihärkää tai naudan suolalihaa
|
200 g |
Castello® Präst -juustoa
|
1 dl |
Hapanjuurileipä
|
8 siivua |
Suolakurkkua
|
2 |
Puolikas vihreä paprika
|
|
---|---|
Salottisipuli
|
1 |
Majoneesia
|
1 dl |
Chilikastiketta
|
1 rkl |
Paprikajauhetta
|
1 tl |
Dijon sinappia
|
1 tl |
Tabasco
|
½ tl |
Ei ole mikään pieni saavutus saavuttaa julkkisasema voileipänä. Reuben Sandwichin valmistamiseen tarvitaan ohuen ohutta suolalihaa, täyteläistä juustoa ja hapankaalia sekä tietysti intensiivisen kermaista kastiketta. Tuoreen hapanjuurileivän väliin kerrostettuna ja paahdettuna kullanruskeaksi, tämä leipä tarjoaa ihanan makunautinnon.
Tämän vaatimattoman voileivän historia on juurtunut vahvasti deli-kulttuuriin, ja siitä on tullut monien lounasruokien perusruokalaji. Vaikka siitä on monia muunnelmia, suosituin on edelleen klassinen hapanjuurileipä, jossa on suolalihaa, sveitsiläistä juustoa, hapankaalia ja venäläistä kastiketta.
Sen lisäksi, että se on erittäin herkullinen voileipä, useimmat ainesosat ovat ruokakaapin perusraaka-aineita ja ne voidaan säilyttää pitkään. Tämä tarkoittaa, että sinulla saattaa olla jo kaikki raaka-aineet valmistaaksesi Reuben Sandwichin, tai voit helposti hankkia tarvitsemasi, puuttuvat ainekset.
Koska voileipä sisältää runsaasti rasvaa, raikas valkoviini on erinomainen valinta, jos haluat olla hienostunut. Myös jotkin punaviinit, erityisesti ne, joissa on paljon happoja, sopivat hyvin yhteen tämän leivän kanssa. Reuben Sandwich maistuu erinomaiselta tietysti myös jääkylmän lagerin tai maitolasillisen kanssa.