Lue lisää useimmiten kysyttyjä kysymyksiä alta.
Vihreää paprikaa puolitettu ja ohuiksi viipaleiksi leikattu
|
½ |
---|---|
Punasipuli, puolitettu ja ohuiksi viipaleiksi leikattu
|
½ |
Rypsiöljyä
|
1 tl |
Tölkki valutettuja mustia papuja (noin 120 g)
|
½ |
Paprikaa
|
¼ tl |
Suolaa
|
½ tl |
Juustokuminaa
|
¼ tl |
175 g | |
Minitortilloja
|
4 |
Korianteria
|
|
---|---|
Limetti viipaloitu
|
½ |
Chili ohueksi viipaloituna
|
1 |
Nosta tavallinen taco-illallinen aivan uudelle tasolle tällä juustoisella muunnelmalla rakastetusta klassikosta. Sulanut cheddar antaa tacolle savuisen, rapean kerroksen, joka täydentää pehmeämpiä papuja ja vihanneksia sekä maultaan että koostumukseltaan. Ripottele kootun tacon päälle lisää cheddarjuustoa, niin saat vieläkin juustoisemman kokemuksen!
Osa taco-illallisen viehätyksestä on sen monipuolisuus, ja täytteiden määrä on loputon. Tässä reseptissä käytämme täytteenä mausteisia papuja, joihin on yhdistetty korianteria, limeä ja chiliä, mutta täytteiden valikoimaa voi helposti laajentaa millä tahansa silputusta kanasta paneroituun ja paistettuun kalaan (erityisen hyvin sopii vaalea kalalaji, kuten turska tai tilapia) tai jopa grillattuun maissiin. Laajenna täytteitä lisäämällä joukkoon kulhollinen kermaista guacamolea, mausteista salsaa ja smetanaa.
Tämän illallisen tarjoilu buffet-tyyliin, jolloin jokainen vieras voi rakentaa oman taconsa, on yksi parhaista ja suosituimmista tavoista nauttia tämä ateria. Voit joko tarjoilla jokaiselle vieraalle pieniä annoksia jokaista täytettä ja täytettä tai luoda keskitetyn "taco-baarin", jossa tortillat, täytteet ja täytteet on levitetty tarjottimille ja värikkäisiin kulhoihin.