Rapeat Apetina toastit

Rapeat Apetina toastit

Rapeat toastit valmistuvat nopeasti ja auttavat jaksamaan. Tämän ja monta muuta herkullista välipalareseptiä löydät sivuiltamme.
https://www.arla.fi/reseptit/rapeat-fetatoastit/

Tee näin:

  • Huuhdo Apetina-juusto kylmän veden alla ja kuivaa talouspaperilla. Hienonna juusto haarukalla ja sekoita tuorejuuston kanssa.
  • Mausta seos puserretulla valkosipulilla. Levitä seosta kaikille paahtoleiville.
  • Aseta puolelle leivistä tomaattiviipaleet, mausta pippurilla ja lisää päälle basilikanlehtiä. Paina leipien päälle toiset leivät voitelupuoli alaspäin.
  • Paahda leivät isolla paistin- tai parilapannulla tai parilagrillissä molemmin puolin. Tarjoa ja nauti kylmän maidon, kaakaon tai latten kanssa.
Valmis!

Ainekset

Isoja paahtoleipää
8 siivua
Täyte
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
100 g
Valkosipulinkynsi
½
Isoa, ohutta viipaletta tomaatteja
4
Mustapippuria myllystä
ripausta
Muutamia tuore basilika