Raparperikanaa

Raparperikanaa

Raparperikana on maukas ruoka, jota kannattaa valmistaa vaikkapa juhannuspöytään! Sivuiltamme löydät niin perinteiset kuin uudemmatkin reseptit!

Tee näin:

  • Paloittele fileet kolmeen osaan ja mausta suolalla. Ruskista broilerinpalaset voissa pannulla ja laita uunivuokaan. Sekoita ruokakerma, kanafondi, hunaja ja sambal oelek keskenään. Laita ruohosipulisilppu ja raparperinpalat uunivuokaan ja kaada liemi päälle. Paista uunin keskitasolla 225 °C:ssa 10-15 minuuttia. Tarjoa heti riisin ja salaatin kera.
Valmis!

Ainekset

Kanafileitä
4
Suolaa
1 tl
10 g
2 dl
Juoksevaa hunajaa
1½ rkl
Kanaliemikuutiota
2 rkl
Sambal oelek
½ tl
Ruohosipulia silputtuna
½ dl
Raparperia pilkottuna
300 g
Lisäkkeeksi
Täysjyväriisiä
320 g
Kurkkua kuutioituna
200 g
Salaatinlehtiä revittynä
100 g