Quornfileet ja rakuunaperunat

Quornfileet ja rakuunaperunat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Quorn on proteiinivalmiste jota voi käyttää ruoanlaitossa samalla tavoin kuin useita liha- tai soijavalmisteita. Kokeile tätä herkullista reseptiä!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g quornfileetä
  • 750 g pieniä perunoita
  • 400 g vihanneksia, esim. sokeriherneitä ja porkkanoita
  • 1 tl soijakastiketta
  • 3 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 3 dl mietoa sitruunakastiketta
  • 2 tl rakuunaa

Tee näin:

Tee näin:

Sulata quornfileet. Pese perunat. Leikkaa perunat noin 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Keitä perunat ja kasvikset erikseen suolalla maustetussa vedessä. Sekoita soijakastike ja 2 rkl huoneenlämpöistä voita. Sivele quornfileet molemmin puolin seoksella ja paista ne voissa noin 2 minuuttia per puoli. Valuta vesi pois perunoista ja kasviksista, ja anna niiden jäähtyä hieman. Kuumenna kastike koko ajan sekoittaen. Mausta rakuunalla ja sekoita joukkoon perunat. Tarjoile quorn rakuunaperunoiden ja kasvisten kera.