Pyttipannu ranskalaisittain

Pyttipannu ranskalaisittain

Arvioi

(3)

Ylellinen pyttipannu ranskalaisittain sisältää isoja lihapaloja, paistettuja perunoita ja sipulia. Pyttipannuun voit käyttää vaikkapa edelliseltä illalta jäänyttä lihaa.

Ainekset

Annokset
  • 2 keltasipulia
  • 600 g perunoita
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 400 g paistettua tai keitettyä lihaa, esim. paahtopaistia, suolattua häränrintaa, kinkkua
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl worcestershirekastiketta
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
  • ½ dl hienonnettua tuoretta persiljaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuori sipulit ja leikkaa ne lohkoiksi. Pese perunat huolellisesti ja leikkaa ne viipaleiksi. Paista perunoita voissa keskilämmöllä pehmeiksi, sitten paista sipulit pehmeiksi. Leikkaa liha kuutioiksi ja sekoita perunat ja sipulit pannulla. Mausta etikalla, Worcesterkastikkeella, suolalla ja mustapippurilla. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoile dijonsinapin kera.

Vinkki

Jos sinulla on keitettyjä perunoita aloita paistamalla sipulit, sitten vasta perunat. Jatka sen jälkeen reseptin kuvauksen mukaisesti.