Pyttipannu ranskalaisittain

Pyttipannu ranskalaisittain

Ylellinen pyttipannu ranskalaisittain sisältää mureita lihanpaloja, paistettuja perunoita ja sipulia. Pyttipannuun voit käyttää vaikka eiliseltä jäänyttä lihaa.

Tee näin:

  • Kuori sipulit ja leikkaa ne lohkoiksi. Pese perunat huolellisesti ja leikkaa ne viipaleiksi. Paista perunoita voissa keskilämmöllä pehmeiksi, sitten paista sipulit pehmeiksi. Leikkaa liha kuutioiksi ja sekoita perunat ja sipulit pannulla. Mausta etikalla, Worcesterkastikkeella, suolalla ja mustapippurilla. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoile dijonsinapin kera.
Valmis!
Vinkki

Jos sinulla on keitettyjä perunoita aloita paistamalla sipulit, sitten vasta perunat. Jatka sen jälkeen reseptin kuvauksen mukaisesti.

Ainekset

Keltasipulia
2
Perunoita
600 g
2 rkl
Paistettua tai keitettyä lihaa, esim. paahtopaistia, suolattua häränrintaa, kinkkua
400 g
Punaviinietikkaa
1 rkl
Worcestershirekastiketta
1 tl
Suolaa
1 tl
Karkeaksi rouhittua mustapippuria
½ tl
Hienonnettua tuoretta persiljaa
½ dl