Puolukkachutney

Puolukkachutney

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Puolukkachutney on täydellinen lisuke juustotarjottimelle, mutta sopii hyvin myös liharuokien tai riistan lisukkeeksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 3 desilitraa

  • ½ punasipuli
  • 200 g pakastepuolukoita
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl vettä
  • 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 1 maustemitallinen kanelia
  • ½ tl inkivääriä
  • 1 kpl laakerinlehteä

Tarjoiluun

  • 300 g Castello White Valkohomejuustoa Golden tai Luomu Brie
  • 30 kpl piparkakkuja

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi voissa. Lisää puolukat vesi ja sokeri kiehauta, lisää muut aineet. Keitä alhaisella lämmöllä noin 10 minuuttia, jäähdytä ja purkita. Säilytä kylmässä. Leikkaa juustosta paksuhkoja viipaleita, aseta viipaleet piparkakuille, viimeistele puolukkachutneylla.

Lisää herkullisia ideoita