Puolukkachutney

Puolukkachutney

Puolukkachutney on täydellinen lisuke juustotarjottimelle, mutta sopii hyvin myös liharuokien tai riistan lisukkeeksi.

Tee näin:

  • Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi voissa. Lisää puolukat vesi ja sokeri kiehauta, lisää muut aineet. Keitä alhaisella lämmöllä noin 10 minuuttia, jäähdytä ja purkita. Säilytä kylmässä. Leikkaa juustosta paksuhkoja viipaleita, aseta viipaleet piparkakuille, viimeistele puolukkachutneylla.
Valmis!

Ainekset

Punasipuli
½
Pakastepuolukoita
200 g
Sokeria
1 dl
Vettä
1 rkl
Valkoista balsamiviinietikkaa
1 rkl
Kanelia
1 tl
½ tl
Laakerinlehti
1
Tarjoiluun
300 g
Piparkakkuja
30