Punakaalirisotto ja paistettu lohi - Reseptit - Arla
Punakaalirisotto ja paistettu lohi

Punakaalirisotto ja paistettu lohi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Punakaalirisotto ja lohi sopivat erittäin hyvin yhteen.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tarjoiluun

  • 6 nahallista kirjolohi- tai lohifileetä (paloja)
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl sitruunapippuria
  • 6 lohkoa sitruunoita

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja mittaa lientä ensin 5 dl risottoa varten. Lisää riisi liemeen ja keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit. Kuumenna rasva isolla pannulla ja lisää kasvikset. Paista sekoitellen, älä ruskista. Lisää pannulle crème fraîche ja mausta seos. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Lisää riisikattilaan kaaliseos ja juustoraaste. Lisää tarvittaessa kanalientä; risotto saa olla löysähköä italialaiseen tapaan. Rouhi mantelit karkeahkosti ja ripottele risoton päälle. Paista lohipalat risoton valmistuksen aikana, että ne ovat samaan aikaan valmiita risoton kanssa. Kuumenna pannu ja nosta sille lohipalat nahka alaspäin. Ripottele paloille mausteet. Paista kaunis paistopinta, vähennä lämpöä ja anna kalan kypsyä melkein valmiiksi. Käännä palat lopuksi, lisää lämpöä ja paista, kunnes pinta on on saanut väriä. Tarjoa kala risoton kanssa. Tarjoa lisäksi myös sitruunalohkoja ja juustoraastetta.