Punajuuri-appelsiinisalaatti

Punajuuri-appelsiinisalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Makea punajuuri ja kirpakka appelsiini tekevät yhdessä oivan salaatin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 750 g punajuuria
  • 2 appelsiinia
  • ½ dl saksanpähkinöitä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 1 dl tuoretta minttua

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Keitä kuorelliset punajuuret kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, 20-40 minuuttia. Valuta vesi kattilasta ja kuori punajuuret. Leikkaa punajuuret lohkoiksi ja anna niiden jäähtyä. Leikkaa appelsiineista kuoret terävällä veitsellä ja ota appelsiinista veitsellä kalvottomia lohkoja. Kerrostele annoskulhoihin punajuuri- ja appelsiinilohkot sekä karkeaksi rouhitut saksanpähkinät. Mausta suolalla, pippurilla ja suikaloidulla mintulla. Sekoita kastike ja lisää sitä hieman salaateille, tarjoa loput erikseen.

Lisää herkullisia ideoita