Pull-apart pizza

Pull-apart pizza

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Tuttu pizza, uudella tavalla, kokeile heti. Sopii erinomaisesti picnicillä tarjottavaksi

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Pohja

  • 300 g vehnäjauhoja
  • 15 g hiivaa
  • 1⅘ dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • suolaa
  • sokeria

Tomaattikastike

  • 1 tlk säilyketomaatteja
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ sipulia
  • 1 rkl provencen yrttejä
  • suolaa ja sokeria

Täyte

  • 300 g Arla Loputon kermajuustoa viipaleina
  • 200 g sieniä
  • muutama viipale kinkkua
  • mustia oliiveja
  • tuoreita basilikan lehtiä
  • aurinkokuivattuja tomaatteja

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Liota kulhossa hiiva muutamaan ruokalusikalliseen kädenlämpöistä vettä, anna hetken olla. Lisää jauhot ja muut ainekset sekä loput lämpimästä vedestä, vaivaa taikinaksi. Peitä leivinliinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa.

Valmista kastike taikinan kohotessa: Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit ja keitä kasaan, lisää yritit. Mausta lopuksi maun mukaan suolalla ja sokerilla.

Kun taikina on noussut kaksinkertaiseksi kauli se suorakaiteen muotoiseksi. Levitä kastike ja lisukkeet pinnalle, kääri rullalle ja leikka noin 6 cm pitkiä paloja. Lado palat leivinpaperilla vuorattuun pyöreään irtopohjavuokaan.
Paista 200 ° noin 25 min. Tarjoile valkosipulin ja tomaattukastikkeen kanssa, koritele pizza tuoreilla basilikan lehdillä.

Lisää herkullisia ideoita