Porsaan sisäfileetä juusto-sinappikastikkeessa

Porsaan sisäfileetä juusto-sinappikastikkeessa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Juusto-sinappikastike on ihanan kermainen ja pehmeä lisuke mehukkaan lihan kanssa. Sopii tarjottavaksi hienommassakin tilaisuudessa.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 600 g porsaan sisäfileetä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl lihaliemifondia
  • 1 rkl ranskalaista sinappia
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • 1 dl Castello Daringly Different Monastery -juustoa

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa huoneenlämpöiseksi temperoitu filee noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi, poista tarvittaessa ensin rasva ja kalvot. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna rasva pannulla ja lado lihaviipaleet pannulle. Ruskista ne molemmilta puolilta. Lisää pannulle sipulit ruskistamisen loppuvaiheessa. Kaada kerma ja valkoviini pannulle. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita vehäjauhot osaan vesimäärästä ja kaada lopun veden kanssa pannulle samalla sekoittaen. Lisää liemitiiviste/fondi, sinappi, mustapippuria myllystä ja suolaa vain tarvittaessa. Anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti. Lisää lopuksi juustoraaste ja sekoita se kastikkeeseen. Ripottele päälle persiljasilppua, jos haluat. Tarjoa keitetyn riisin ja vihannesten kanssa.