Porsaan sisäfileetä juusto-sinappikastikkeessa
  • Arla
  • Reseptit
  • Porsaan sisäfileetä juusto-sinappikastikkeessa

Porsaan sisäfileetä juusto-sinappikastikkeessa

Juusto-sinappikastike on ihanan kermainen lisuke mehukkaan lihan kanssa. Tämä ruokalaji sopii tarjottavaksi hienommassakin tilaisuudessa.

Tee näin:

  • Leikkaa huoneenlämpöiseksi temperoitu filee noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi, poista tarvittaessa ensin rasva ja kalvot.
  • Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
  • Kuumenna rasva pannulla ja lado lihaviipaleet pannulle. Ruskista ne molemmilta puolilta.
  • Lisää pannulle sipulit ruskistamisen loppuvaiheessa.
  • Kaada kerma ja valkoviini pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
  • Sekoita vehäjauhot osaan vesimäärästä ja kaada lopun veden kanssa pannulle samalla sekoittaen.
  • Lisää liemitiiviste/fondi, sinappi, mustapippuria myllystä ja suolaa vain tarvittaessa.
  • Anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti.
  • Lisää lopuksi juustoraaste ja sekoita se kastikkeeseen.
  • Ripottele päälle persiljasilppua, jos haluat.
  • Tarjoa porsaan sisäfilee juusto-sinappikastikkeessa keitetyn riisin ja vihannesten kanssa.
Valmis!

Ainekset

Porsaan sisäfilee
600 g
Sipuli
1
Valkosipulinkynsi
1
2 rkl
2 dl
Kuivaa valkoviiniä
1 dl
Vettä
2 dl
Vehnäjauhoa
1 rkl
Lihaliemifondia
2 rkl
Ranskalaista sinappia
1 rkl
Mustapippuria myllystä
½ tl
Castello® Wästgöta
1 dl