Poronkäristyspannu

Poronkäristyspannu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Poronkäristyspannu on maukas liharuoka, joka syntyy käden käänteessä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Paista liha voissa pannulla. Lisää lohkottu sipuli, kun liha on melkein kypsää ja anna paistua vielä hetki. Ripottele jauhot pannulle ja lisää loput ainekset. Sekoita kastike tasaiseksi ja anna hautua 5 minuuttia. Tarjoa villiriisin ja parsakaalin kera.

Lisää herkullisia ideoita