Porkkana-raejuustolasagne

Porkkana-raejuustolasagne

Arvioi

(5)

Perinteinen lasagne saa vahvan vastustajan tästä herkullisesta porkkana-raejuustolasagnesta, jossa valkoinen kastike on korvattu raikkaalla raejuustolla.

Ainekset

Annokset
  • 3 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 500 g tomaattimurskaa
  • ½ dl chilikastiketta
  • 1 tl suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl oreganoa
  • sokeria
  • 400 g Arla raejuustoa
  • 15 kpl lasagnelevyjä
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Laita uuni lämpenemään 225 °C:een. Kuori porkkanat ja sipulit. Raasta porkkanat karkealla terällä ja pilko sipulit pieneksi. Kuullota porkkanaraastetta, sipulisilppua ja valkosipulimurskaa voissa muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, chilikastike ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita ja ripaus sokeria pyöristämään makua. Nosta pata liedeltä ja lisää joukkoon raejuusto. Asettele kastike ja lasagnelevyt kerroksittain uunivuokaan. Laita ylimmäksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin alaosassa noin 40 minuuttia.