Polentaletut ja avokadosalsaa

Polentaletut ja avokadosalsaa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Maukkaat polentaletut avokadosalsan kera ovat mainio herkku esimerkiksi väli- tai iltapalaksi. Kokeile jo tänään!

Ainekset

Annokset
  • 10 g hiivaa
  • 2 dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl polentaa
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 3 dl maissia
  • 150 g Arla Emmental juustoa raasteena
  • texmex-maustesekoitusta
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi

Avokadosalsa

  • 2 avokadoa
  • 1 limen mehu
  • 1 pieni hienonnettu punasipuli
  • 1 hienonnettu punainen chili
  • ½ dl hienonnettua, tuoretta korianteria
  • ½ tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Liuota hiiva pieneen määrään vettä kulhossa. Lisää loput vedestä sekä muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna kohota noin 20 minuuttia. Irrota hedelmäliha avokadoista ja soseuta kulhossa haarukalla. Sekoita joukkoon muut salsan ainekset. Paista letut pannulla noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoile avokadosalsan kera.