Polentaletut ja avokadosalsaa

Polentaletut ja avokadosalsaa

Maukkaat polentaletut avokadosalsan kera ovat mainio herkku esimerkiksi väli- tai iltapalaksi. Kokeile jo tänään!

Tee näin:

Polentaletut ja avokadosalsaa
  • Liuota hiiva pieneen määrään vettä kulhossa. Lisää loput vedestä sekä muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna kohota noin 20 minuuttia. Irrota hedelmäliha avokadoista ja soseuta kulhossa haarukalla. Sekoita joukkoon muut salsan ainekset. Paista letut pannulla noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoile polentaletut avokadosalsan kera.
Valmis!

Ainekset

Polentaletut
Hiivaa
10 g
Kädenlämpöistä vettä
2 dl
2 dl
Kananmunia
2
Suolaa
1 tl
Polentaa
1 dl
Vehnäjauhoa
1½ dl
Maissi
3 dl
150 g
Tacomaustetta
Avokadosalsa
Avokado
2
Limetin mehu
1
Pieni hienonnettu punasipuli
1
Hienonnettu punainen chili
1
Hienonnettua, tuoretta korianteria
½ dl
Suolaa
½ tl