Pizza bianca latva-artisokalla

Pizza bianca latva-artisokalla

Pizza biancan voi tehdä nopeasti valmiiseen pohjaan. Täytteeksi maukasta rosepippurijuustoa, rapeita pinjansiemeniä, latva-artisokkaa ja rosmariinia. Nauti!

Tee näin:

  • Aloita pizza bianca laittamalla uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
  • Levitä taikina leivinpaperille uunipellille.
  • Leikkaa rosepippurijuusto paloiksi ja levitä pizzapohjalle.
  • Lisää latva-artisokat, pinjansiemenet ja rosmariini.
  • Paista uunin keskitasossa 7-10 min., kunnes se on saanut väriä.
  • Ota valmis pizza bianca uunista ja ripottele pinnalle sormisuolaa ja raastettua sitruunan kuorta.
Valmis!

Ainekset

ainekset
Valmista pizzataikinaa
1
Castello® White with Pink Pepper -valkohomejuustoa
150 g
Artisokan sydämiä
300 g
Pinjansiemeniä
½ dl
Muutamia rosmariinin oksa
Raastettu sitruunan kuori
1
Sormisuola