Pippurikastike

Pippurikastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Kermainen pippurikastike sopii kaikenlaisten liha- ja siipikarjaruokien kastikkeeksi. Kokeile helppoa reseptiä ja ihastu!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita valmistamaan pippurikastike murskaamalla mustapippurit morttelissa karkeaksi rouheeksi. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Paista sipulia voissa kattilassa, ilman, että se ehtii saamaan väriä. Lisää pippurirouhe sipulin sekaan ja paista vielä 1 minuutti.
  3. Lisää kattilaan valkoviini ja lihaliemi, keitä kunnes noin puolet alkuperäisestä nestemäärästä on jäljellä.
  4. Lisää kerma kattilaan ja keitä noin 3 minuuttia, kunnes haluttu kastikkeen paksuus on saavutettu. Mausta pippurikastike suolalla.
  5. Tarjoile valmis pippurikastike liha- ja linturuokien kanssa.

Katso myös nämä