Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Pippurikastike
Pippurikastike
•
Kommentit
Kermainen pippurikastike sopii kaikenlaisten liha- ja siipikarjaruokien kastikkeeksi. Kokeile helppoa reseptiä ja ihastu!
Tee näin:
Aloita valmistamaan pippurikastike murskaamalla mustapippurit morttelissa karkeaksi rouheeksi. Kuori ja hienonna sipuli.
Paista sipulia voissa kattilassa, ilman, että se ehtii saamaan väriä. Lisää pippurirouhe sipulin sekaan ja paista vielä 1 minuutti.
Lisää kattilaan valkoviini ja lihaliemi, keitä kunnes noin puolet alkuperäisestä nestemäärästä on jäljellä.
Lisää kerma kattilaan ja keitä noin 3 minuuttia, kunnes haluttu kastikkeen paksuus on saavutettu. Mausta pippurikastike suolalla.
Tarjoile valmis pippurikastike liha- ja linturuokien kanssa.
Valmis!
Ainekset
Kokonaisia mustapippureita
1 rkl
Keltasipuli
1
Arla voita
2 rkl
Valkoviiniä
1 dl
Vasikanfondia
1 dl
Arla Lempi Fraîche kermaa 15%
2 dl
Suolaa
1 tl
Lisää herkullisia ideoita
1 tunti
Hitaasti kypsytetty paahtopaisti
(20)