Pippurikastike

Pippurikastike

Kermainen pippurikastike sopii kaikenlaisten liha- ja siipikarjaruokien kastikkeeksi. Kokeile helppoa reseptiä ja ihastu!
https://www.arla.fi/reseptit/pippurikastike/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan pippurikastike murskaamalla mustapippurit morttelissa karkeaksi rouheeksi. Kuori ja hienonna sipuli.
  • Paista sipulia voissa kattilassa, ilman, että se ehtii saamaan väriä. Lisää pippurirouhe sipulin sekaan ja paista vielä 1 minuutti.
  • Lisää kattilaan valkoviini ja lihaliemi, keitä kunnes noin puolet alkuperäisestä nestemäärästä on jäljellä.
  • Lisää kerma kattilaan ja keitä noin 3 minuuttia, kunnes haluttu kastikkeen paksuus on saavutettu. Mausta pippurikastike suolalla.
  • Tarjoile valmis pippurikastike liha- ja linturuokien kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kokonaisia mustapippuria
1 rkl
Keltasipuli
1
2 rkl
Valkoviiniä
1 dl
Vasikkafondia
1 dl
Arla® Lempi Fraîche 15% kermaa
2 dl
Suolaa
1 tl
Lisää herkullisia ideoita