Pinaattirisotto

Pinaattirisotto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pinaattirisotto on herkullinen ruoka, joka saa ihanan ja pehmeän maun Apetina-juustosta. Nauti pinaattirisoton kanssa pala tuoretta maalaisleipää.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset
  • 1 sipuli
  • oliiviöljyä
  • 3 dl avorioriisiä
  • 8 dl lämmintä kasvislientä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 150 g tuoretta baby-pinaattia
  • 200 g Arla Apetina juustoa murennettuna
  • 50 g paahdettuja pinjansiemeniä

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja silppua sipuli. Freesaa sipuli voissa padassa. Lisää riisi ja sekoita. Kaada kasvisliemi pataan pienissä erissä. Anna nesteen imeytyä riisiin, ennen kuin lisäät nestettä. Sekoittele välillä. Kypsennä miedolla lämmöllä 20-25 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pinaatti, juusto ja pinjansiemenet risoton joukkoon. Tarjoa heti. Aito risotto on mehevän kermaista, eikä saa olla kuivaa tai paakkuista.