Pinaatti-oliivirisotto

Pinaatti-oliivirisotto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Pinaatti-oliivirisotto on maukas ja terveellinen kasvisruoka, joka vie sinut välimerelliseen makumaailmaan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 dl risottoriisiä
  • 1 l kanalientä
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 500 g pakastepinaattia
  • 4 dl Castello Daringly Different Monastery -juustoa raasteena
  • mustapippuria
  • 1 dl mustia oliiveja

Tee näin:

Tee näin:

Kiehauta kanaliemi ja viini. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit voissa pannulla. Lisää joukkoon riisi ja liemi (säästä 2 dl, jos lientä pitää lisätä risoton kiehuessa). Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Valuta pinaatista vesi pois. Kuullota pinaatti voissa pannulla. Lisää risoton joukkoon loput ainekset ja kuumenna.

Lisää herkullisia ideoita