Pinaatti-oliivirisotto

Pinaatti-oliivirisotto

30 minuuttia
Pinaatti-oliivirisotto on maukas ja terveellinen kasvisruoka, joka vie sinut välimerellisten makujen maailmaan!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan pinaatti-oliivirisotto kiehauttamalla kanaliemi ja viini.
  • Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit voissa pannulla.
  • Lisää sipulin joukkoon riisi ja liemi (säästä 2 dl, jos lientä pitää lisätä risoton kiehuessa).
  • Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen.
  • Valuta pinaatista vesi pois. Kuullota pinaatti voissa pannulla.
  • Viimeistele pinaatti-oliivirisotto lisäämällä sen joukkoon loput ainekset. Anna risoton vielä kuumentua pannulla.
  • Tarjoile pinaatti-oliivirisotto rapean patongin ja oliiviöljyn kera!
Valmis!

Ainekset

Risottoriisiä
4 dl
Kanalientä
1 l
Kuivaa valkoviiniä
1 dl
Sipuli
1
Valkosipulinkynsiä
2
4 rkl
Pakastepinaattia
500 g
Castello® Wästgöta raasteena
4 dl
Mustapippuria
Mustia oliivia
1 dl