Pinaatti-lohipizza

Pinaatti-lohipizza

Pinaatti ja lohi tuo uuden makumaailman perinteisten pizzatäytteiden rinnalle. Täytteitä voi vaihdella oman maun mukaan!

Tee näin:

  • Murenna hiiva kulhoon. Lisää vesi, öljy, suola ja suurin osa jauhoista. Vaivaa sitkeäksi taikinaksi. Anna taikinan nousta leivinliinan alla noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Kaulitse taikina 2 suureksi tai 4 pieneksi pizzapohjaksi. Nosta pizzapohjat uunipellille. Levitä päälle tomaattikastiketta. Kuori ja lohko sipuli. Puolita tomaatit. Lado sipulilohkot, tomaatit, pinaatti ja juustoraaste pizzapohjille. Paista 10-15 minuuttia. Päällystä pizzat savulohella ja rouhi pinnalle mustapippuria.
Valmis!

Ainekset

Hiivaa
25 g
Lämmintä vettä
2½ dl
Rypsiöljyä
2 rkl
Suolaa
½ tl
6-7 dl spelttijauhoja
Täyte
Tomaattikastiketta
4 dl
Sipuli
1
Kirsikkatomaatteja
12
Baby-pinaattia
70 g
Arla® Hillitön Gouda -juustoa
150 g
Savulohta
8 siivua
Mustapippuria