Pinaatti-lohipizza

Pinaatti-lohipizza

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Pinaatti ja lohi tuo uuden makumaailman perinteisten pizzatäytteiden rinnalle. Täytteitä voi vaihdella oman maun mukaan!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 25 g hiivaa
  • 2½ dl lämmintä vettä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl suolaa
  • 6-7 dl spelttijauhoja

Täyte

  • 4 dl tomaattikastiketta
  • 1 sipuli
  • 12 kirsikkatomaattia
  • 70 g baby-pinaattia
  • 150 g Arla Hillitön Gouda -juustoa
  • 8 viipaletta savulohta
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Murenna hiiva kulhoon. Lisää vesi, öljy, suola ja suurin osa jauhoista. Vaivaa sitkeäksi taikinaksi. Anna taikinan nousta leivinliinan alla noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Kaulitse taikina 2 suureksi tai 4 pieneksi pizzapohjaksi. Nosta pizzapohjat uunipellille. Levitä päälle tomaattikastiketta. Kuori ja lohko sipuli. Puolita tomaatit. Lado sipulilohkot, tomaatit, pinaatti ja juustoraaste pizzapohjille. Paista 10-15 minuuttia. Päällystä pizzat savulohella ja rouhi pinnalle mustapippuria.

Lisää herkullisia ideoita