Peruna-vesimelonisalaatti Apetinalla

Peruna-vesimelonisalaatti Apetinalla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Maukas ja ruokaisa peruna-vesimelonisalaatti saa lisäpotkua maustemakkarasta sekä pehmeyttä Apetina-juustosta. Täydellinen salaatti grillijuhliin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 kg keitettyjä, uusia perunoita
  • 250 g vesimelonia kuutioina
  • 200 g Arla Apetina juustoa pieninä palasina
  • 4 rkl sitruunaöljyä
  • 1 tl merisuolaa, esim. Maldon
  • mustapippuria myllystä
  • 3 pientä, mausteista makkaraa, esim. chorizo (n. 250 g)
  • 100 g puhdistettua rucolasalaattia

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa perunat viipaleiksi ja sekoita niihin meloni, juusto, sitruunaöljy, suola ja pippuri. Leikkaa makkara paloiksi ja paahda pannussa. Anna niiden jäähtyä talouspaperilla. Sekoita makkaranpalat ja rucola muiden ainesten kanssa juuri ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita