Peruna-vesimelonisalaatti Apetinalla

Peruna-vesimelonisalaatti Apetinalla

Maukas ja ruokaisa peruna-vesimelonisalaatti saa lisäpotkua maustemakkarasta sekä pehmeyttä Apetina-juustosta. Täydellinen salaatti grillijuhliin!
https://www.arla.fi/reseptit/peruna-vesimelonisalaatti-apetinalla/

Tee näin:

  • Leikkaa perunat viipaleiksi ja sekoita niihin meloni, juusto, sitruunaöljy, suola ja pippuri. Leikkaa makkara paloiksi ja paahda pannussa. Anna niiden jäähtyä talouspaperilla. Sekoita makkaranpalat ja rucola muiden ainesten kanssa juuri ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Keitettyjä, uusia perunoita
1 kg
Vesimelonia kuutioina
250 g
200 g
Sitruunaöljyä
4 rkl
Merisuolaa, esim. Maldon
1 tl
Mustapippuria myllystä
Pientä, mausteista makkaraa, esim. chorizo (n. 250 g)
3
Puhdistettua rucola
100 g