Persiljalohta salaattipedillä

Persiljalohta salaattipedillä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Herkullinen persiljalohi salaattipedillä on maistuva ruoka arkena ja pyhänä.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 3 dl parsakaalin nuppuja
  • ½ l vettä
  • 2 dl herneitä
  • ¾ l vuonankaalia
  • ¼ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 8 ohutta viipaletta lohifileetä
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 4 rkl korppujauhoja
  • 1 dl persiljaa silputtuna
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa

Tarjoiluun

  • 100 g maalaisleipää
  • 2 limeä lohkoina

Tee näin:

Tee näin:

Kiehauta parsakaalinnuput ja kaada lävikköön. Jäähdytä kylmällä vedellä. Valuta. Kokoa salaatti lautasille parsakaalinnupuista, herneistä ja vuonankaalista. Mausta suolalla ja pippurilla. Lado lohiviipaleet folion päälle uunipellille. Sekoita voi, korppujauho, persiljasilppu, valkosipuli ja suola. Lusikoi maustevoita lohiviipaleiden päälle ja paista noin 5 minuuttia 225-asteisessa uunissa. Nosta lohiviipaleet varovasti salaattiannosten päälle. Tarjoa maalaisleivän kera.