Persiljalohta salaattipedillä

Persiljalohta salaattipedillä

Herkullinen persiljalohi salaattipedillä on maistuva ruoka arkena ja pyhänä.

Tee näin:

  • Kiehauta parsakaalinnuput ja kaada lävikköön. Jäähdytä kylmällä vedellä. Valuta. Kokoa salaatti lautasille parsakaalinnupuista, herneistä ja vuonankaalista. Mausta suolalla ja pippurilla. Lado lohiviipaleet folion päälle uunipellille. Sekoita voi, korppujauho, persiljasilppu, valkosipuli ja suola. Lusikoi maustevoita lohiviipaleiden päälle ja paista noin 5 minuuttia 225-asteisessa uunissa. Nosta lohiviipaleet varovasti salaattiannosten päälle. Tarjoa maalaisleivän kera.
Valmis!

Ainekset

Parsakaalin nuppuja
3 dl
Vettä
½ l
Herneitä
2 dl
Vuonankaalia
¾ l
Mustapippuria
Ohutta viipaletta lohifilee
8
2 rkl
Korppujauhoja
4 rkl
Persiljaa silputtuna
1 dl
Valkosipulinkynttä puserrettu
2
Suolaa
½ tl
Tarjoiluun
Maalaisleipä
100 g
Limettejä lohkoina
2