Pekoniin kiedottua rosmariinikanaa

Pekoniin kiedottua rosmariinikanaa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Herkullinen broilerinfilee pääsee oikeuksiinsa kun se täytetään valkosipulilla, rosmariinilla ja sitruunalla ja kiedotaan pekoniin. Nam!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 8 broilerinfileetä (yht. 600 g)
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl hienonnettua, tuoretta rosmariinia
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • 8 viipaletta pekonia (n. 140 g)
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 purjo
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • rosmariinia

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita keskenään valkosipuli, rosmariini, sitruunan kuori, pippuri ja puolet suolasta. Puolita broilerifileet ja levitä valmistamaasi tahnaa fileiden väliin. Kiedo pekonisiivu kanafileen ympärille. Ruskista kana voissa paistinpannulla, paistamalla ensin pekonin saumakohta. Leikkaa purjo viipaleiksi ja paista voissa kattilassa. Lisää kerma ja loppu suola. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Kaada voideltuun uuninkestävään vuokaan ja lisää kana. Paista uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Koristele annokset rosmariinilla ja tarjoile välittömästi.